Het gemeentebestuur van Kasterlee organiseert een Kunstbazaar op zondag 28 augustus van 11u tot 18u in Lichtaart.

Inwoners uit Kasterlee, Lichtaart of Tielen met zelfgemaakt werk in de beeldende kunsten kunnen er gratis hun creaties tentoonstellen, ter plaatse maken en verkopen.
 
Verschillende disciplines kunnen getoond worden: fotografie, beeldhouwkunst, mode, vormgeving, nieuwe media of traditionele kunst zoals grafiek, schilderen en tekenen. Het is een unieke kans voor de inwoners om het beste van zichzelf te tonen.
 
Geïnteresseerden kunnen de voorwaarden om deel te nemen en het deelnameformulier opvragen bij de cultuurdienst of terugvinden op de website http://www.kasterlee.be. Inschrijven kan van 14 juni tot 1 juli. Enkel deelnemers die vooraf ingeschreven zijn worden toegelaten.
 
De Kunstbazaar gaat door in en voor het vernieuwde Ligahof dat die dag voor het eerst zijn deuren openzet voor het publiek. De Kunstbazaar geeft een extra feestelijk tintje aan deze opendeurdag. Bovendien maakt het Ligahof deel uit van het traject van de Lichtaartse Hoevetocht en zullen de deelnemers er halt houden om de Kunstbazaar en het Ligahof te bezoeken. Ter gelegenheid van het feest krijgt elke bezoeker een bonnetje voor een gratis drankje in het ontmoetingscentrum in Lichtaart.

Info: cultuurdienst – Markt 1 – 2460 Kasterlee – Tel: 014 85 99 22 – cultuur@kasterlee.be